A sztárvilág egyik legérdekesebb jelensége a  jó szülő-gyermek viszony, amikor az édesanyjukra és édesapjukra felnéznek az utódok: szüleik a példaképeik. Ez nem botrányos, mégis felkapjuk rá  fejünket: jól csinálják!

cindy_2

Az alapadatok: 86-66-89, és nem érdektelen, hogy Cindy születési dátuma: 1966. február 20. Piszkosul jól néz ki, és mérget vennék rá, hogy éppen ilyen jól fest majd 90 évesen. Cindy elsősorban modell, szóvivő és üzletasszony, másodsorban pedig egy olyan színésznő, akit 1996-ban a Tiszta játszmában nyújtott alakításért három Arany Málna-díjra jelöltek:  a legrosszabb színésznő, páros és új sztár. Elmúlt.

cindy_5

Sokkal fontosabb, hogy ő az “öt szupermodell” egyike, aki 1995-ben a világon  legjobban fizetett modell volt. Elvileg Nagy Károly leszármazottja. Szintén érdekesség, hogy 1988-ban és 1998-ban is szerepelt a Playboyban. Művelt, erős akaratú nő, aki a szubjektív véleményeken túl, különféle toplisták szerint is rendkívül szexi. Stílusát ezerféleképpen koppintják.

cindy_4

Arra is biztos emlékeztek, hogy négy évig Richard Gere neje volt, de – mint a névből is kiderül – Kaia nem tőle származik. Pedig kíváncsi lennék, milyen gyermeke lett volna ennek a párnak. Biztos, hogy okos, szép, intelligens és roppant fegyelmezett. Na, de jött az egykori modellből lett üzletember Rande Gerber, akinek egy fiú után kislányt szült Cindy 2001. szeptember 3-án.

cindy_6

Kaia 10 éves volt, amikor a Versace-től megkapta első komoly megbízatását, és kipróbálta már magát színészként is.Édesanyja 16, ő 14 évesen lett címlaplány. Kaia gyönyörű és természetes, egyes oldalakon a világ legszebb lányaként is emlegetik. A vele készített interjúkból kiderül, hogy sokat tanul édesanyjától, az ő történetei, szakmai tanácsai és ruhatára vezetik Kaiat.

Hiába, a gén, pardon a vér, nem válik vízzé!

cindy_3