Ha nem akarod, hogy egész nap a tévét vagy a számítógépet nézzétek, ki kell találnod valamit. Lelkesedj! Motiválj! Kedveskedj! Mozgasd meg magatokat! És nevessetek sokat!

1. Keresd meg!

Ez az a játék, amit 0-99 éves korig lehet játszani. A takaró alá rejtett vagy zsákba tett tárgyakat kitalálni nagy poén. Azt hiszed, már felnőtt vagy hozzá? Akkor próbáld ki! Add át magad a játéknak, legyél kíváncsi, engedd el magad és érezd, hogy milyen jó játszani!

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

jatek3

2. Társasjáték

Persze, hogy a legjobb. Hála Istennek, a Ki nevet a végén óta számtalan szórakoztató társasjáték ötlet született. Használhatod a fantáziád, a stratégiai készségedet, a logikádat.

Gyönyörű grafikákkal ellátott játékok születtek. Drágák, éppen ezért olvass vagy kérdezz utána, és ha teheted, próbáld ki mielőtt megveszed.

jatek1

3. LEGO és más építős játékok

Ha elkap az építési lendület, még a melletted levő kezéből is kicsavarnád a hosszú, fekete, egy pöttyös csíkot, ha arra van szükséged. Építhettek fa kockákból is vagy összecsavarozható fém építőből. Ha egyik sincs otthon, nézzetek körül a lakásban. Csak lazán, nincsenek szabályok!

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

4. Öltözős játék

Ki tud több ruhadarabot felhúzni magára? Érdemes fotózni a kész modelleket! Aztán már csak le kell vetkőzni és szépen egyesével megszámolni, hogy hány darab volt rajtatok. A páros ruhadarabok számítsanak kettőnek. Így még nagyobb szám jön ki!

Beautiful young woman near rack with hangers

5. Zokni vagy papírgalacsin hógolyózás

Távolítsd el mindazt ami törékeny, alakítsatok székből vagy fotelból búvóhelyeket és indulhat a parti. A zoknikat párban hajtsd félbe, majd húzd önmagába, hogy gömb-szerűek legyenek és jól megmarkolhatók.

Egy idő után szét fognak csúszni, de amikor rendezitek soraitokat, lehet folytatni. Mindenki ugyanannyit kapjon, és lehet tüzelni! Legyen tűzszünet is.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

5+1. Felvétel indul!

Keress az interneten valami jó tornát vagy testmozgást, aztán nőjön az izom, égjen a zsír! Egy jóleső edzés után olyan jóleső érzésed van, hogy utána már lelkiismeretfurdalás nélkül fogsz leülni megnézni egy filmet is akár.

De lehet, hogy addigra megkívánod, hogy kimozdulj végre a lakásból és megnézd az adventi díszeket a szomszéd házakon, utcákban.

Tetszett vagy megosztanád? Itt megteheted: