Lassan megvonhatjuk az idei szakítási egyenleget. Nehéz volt válogatni a tipikusnál-tipikusabb szakítások között. Közhely, de igaz: az élet ismétli önmagát, és bár nehéz nem beleesni újra és újra ugyanabba a hibába, de érdemes megpróbálni. Felsorolni is hosszú, kik kezdtek 2016-ban új életet.

1.  Zámbó Sebastian

13 nagyszerű, és bizonyára kevésbé nagyszerű év után a király, Jimmy fia és Bukta Éva asszony útjai különválnak. Közös gyermekük számára a lehető legkönnyebbé akarják tenni az elválást. Az okról annyit árultak el, hogy sokat veszekedtek. Vajon mi miatt?

szakitas_1

2. Horgas Eszter

Hónapok óta lappangó hír reppent fel, hogy a fuvolaművésznő és Víg György szétválnak. Eszter úgy érzi, hogy az újságíró visszahúzza őt. Lehet, ilyen is van. Ezt Eszter meg nem oldható akadálynak élte meg, olyan ellentétnek, amit nem tudott megoldani a pár.

szakitas_3

3. Izsák Eszti

Eszti váltott. Úgy érzi Dobrády Ákosnál jobban illenének álmai Szalai Ádámhoz. Tervei a házasság, boldog család és sok gyermek. Szép párkapcsolat, nagy tervekkel került a süllyesztőbe. Talán Ádámmal sikerül kiköszörülni a korábbi kapcsolat csorbáit, és úgy élhet, ahogy szeretne.

szakitas_4

 

3+1. L. L. Junior

Diszkrét szétválás után derült csak fény, hogy Csilla és a két apró és közös gyermek külön él a sztártól. Csilla 11 évvel fiatalabb szerelménél, és úgy tűnik, nem volt erős alapja a kapcsolatuknak, mert mint szülők nagyszerűen együttműködnek, de mint párkapcsolat hamar zátonyra futottak. Mindkét félnek, kívánjuk a legjobbakat!

szakitas_5