apavadaszat-poszterMagyar cím (Korhatár): Apavadászat (16E)
Eredeti cím: Bastards
műfaj: Vígjáték,
Játékidő / Technikai információ: – perc / –
Mozipremier (USA): 2017. január 27.
Mozipremier (Magyar): 2017. január 27.
DVD / Blu-Ray megjelenés:
Rendező: Lawrence Sher
forgatókönyvíró: Justin Malen
Filmstúdió: Alcon Entertainment, DMG Entertainment, Montecito Picture Company
Magyar Forgalmazó: InterCom

 

A Másnaposok trilógia, a Terhes Társaság és a Haverok fegyverben operatőre, Lawrence Sher hamarosan rendezőként is bemutatkozik. Apavadászat című filmjében Owen Wilson és Ed Helms kapták a főszerepet.

Történet

Kyle (Owen Wilson) Es Peter (Ed Helms) testvérek. Egy nap Pedig rájönnek, Hogy édesanyjuk (Glenn Close) mindvégig hazudott nekik. Az apjuk, ugyanis ellenszavazat van Az igazi apjuk. A férfi Ugyan Már Elhunyt, vagyok a srácok mindvégig ugy hitték, Hogy AZ édesapjukat vesztették el. Egy nap azonban kiderül, Hogy anyjuk szerint csak hitegette OKÉT, Mert ő sem igazán tudja, Hogy kitől vannak fiai.

Kyle és Peter viszont ugy döntenek, Hogy pontot tesznek a ~ Ahányszor Végére, felkerekednek és ha Kell AZ éj egész országot Tuve teszik, Hogy megtalálják a FÉRFIT. Azonban meglehetősen Nehéz dolguk van, ugyanis édesanyjuk Nem éppen szűzies életét élt és TÖBB maréknyi férfi megfordult AZ ágyában. A srácok azonban ennek ellenére is kitartanak amellett, Hogy rátalálnak Az igazi apjukra. Ha Pedig OK eltökélnek valamit, akkor AZ Biztos, Hogy végig is viszik.

Szereplők

JK Simmons, Owen Wilson, Glenn Close, Ed Helms, Katie Aselton, Ving Rhames, Terry Bradshaw, Ryan Cartwright, Harry Shearer, Retta, Bill Irwin, Brian Huskey, Katt Williams, Robert Walker Branchaud, Debra Stipe,

Képek

apavadaszat-jelenetfoto-04-150x150 apavadaszat-jelenetfoto-03-150x150 apavadaszat-jelenetfoto-02-150x150 apavadaszat-jelenetfoto-01-150x150

érdekességek

Lawrence Sher életében először próbálkozik rendezéssel. Korábban operatőrként találkozhattunk a nevével. Már a ’90 -es évek vége óta ezzel Kereste a kenyerét. Az Elmúlt időszakban a Másnaposok trilógia, a Terhes Társaság, a Vad évad, a Haverok fegyverben Vagy éppen egy Diktátor került ki a kezei Kožul legtöbb viszont szakított egy kamerával és egy rendezői teendőket latta el.

A forgatókönyvet AZ Justin Malen írta, Akinek idén Másik filmjét is bemutatják, ugyanis a Hivatali karácsonyon is dolgozott. Viszont lehetőséget kapott a Baywatch mozifilm írására és a Rossz tanár 2. RÉSZÉN van ügyködik Jelenleg. Az elsőfilmes rendező és kvázi elsőfilmes forgatókönyvíró azonban egészen Utos színészlistát tudott összeszedni.

A két főszereplőt Owen Wilson és Ed Helms alakítja, akiket aligha Kell bemutatni a vígjátékok szerelmeseinek. Mig édesanyjukat a vásznon a hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close formálja meg. Rajtuk kívül Pedig JK Simmons és Ving Rhames az feltűnik egy filmben.

Magyar nyelvű film előzetes