Háboroghatnánk, hogy Kim Kardashian valójában semmilyen munkát nem végez, de mégis milliárdos, és nagyobb rajongótábora van, mint a legnagyobb sztároknak. A remek külsővel megáldott és a plasztikai sebészek kezeinek köszönhetően a teste hiba nélküli 30 év felett is .

images3

Kimberly Noel Kardashian, örmény származású amerikai televíziós személyiség 2007-ben szerzett ismertséget magának, amikor egy nyilvánosságra került szexvideója miatt a bíróság 5 millió dollár kártérítést ítélt meg neki.

Ugyanabban az évben bemutatták az ő és családja életét bemutató valóságshow-t. A műsornak több folytatását is leforgatták. 2010-ben Kim volt a legjobban kereső valóságshow-sztár mintegy 6 millió dolláros bevétellel.

 

indexTestvéreivel, Kourtneyvel és Chloéval egy -A-S-HD nevű butikláncot alapítottak, ahol ruházati cikkek mellett parfümöket is árusítanak. 2011. augusztusában Kim televíziós műsor keretében kötött házasságot Kris Humphries kosárlabda-játékossal, aki ellen 72 napi házasság után válópert nyújtott be. A válóper 2013. június 3-án fejeződött be. Kimnek 2013. június 15-én lánya született Kanye West rappertől, akinek a North West nevet adták. Kim Kardashian és Kanye West 2014. május 24-én összeházasodtak.

 

rs_1024x721-140611145642-1024-3kimye-wedding-kanye-west-kim-kardashian-jenner-ls-61014

Óriási szerencséje, hogy oda született, ahová, de azt azért ne felejtsük el, hogy Kim apukája egy nagyon híres amerikai ügyvéd. Ő védte anno O.J. Simsont. Ezt azért kevesen mondhatják el magukról. Tehát, ha ő nem ebbe a családba születik, akkor még Paris Hilton kisasszony  asszisztense sem lehetett volna. Márpedig ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, ez is kellett. Tulajdonképpen nem is magának, hanem Paris-nak köszönhet mindent, illetve annak, hogy tele van a világ olyan emberekkel, akik csodálják Kimet.

kim-kardashian-calls-out-taylor-swift-gq

 

Paris Hilton átadta összes tudását Kim Kardashiannak. Ami nagyjából annyit jelent, hogyan csináljunk házi szexvideót, pózoljunk bikiniben, illetve hogyan partizzunk.

Mindenki ostobának hiszi, miközben Kim Kardashian milliókat keres egyetlen posztjával – és nevet az egészen. Saját bevallása szerint nem ért semmihez, de ért az élethez, sikere ebben rejlik. Kim Kardashian neve akár botrány is lehetne, mert ahol feltűnik, egészen biztosak lehetünk benne, hogy garantáltan balhé lesz és másnap róla fognak szólni a hírek. Mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy írjanak róla. Tudja mi kell a médiának és ezzel Ö rengeteg pénz keres.

 

images1

A tavalyi 35.  születésnapi bulija igazán különleges volt, férje Kanye West amellett, hogy rendkívül sikeres rapper  a világ egyik első számú kreatív művésze is. A feleségének, Kim Kardashiannak ugyanis szervezett egy igazán különleges születésnapi bulit.

Mivel  éppen terhes volt  piálásról szó sem lehetett. Kanye a családot ezért arra kérte, hogy egy kicsit ők is éljék bele magukat a helyzetbe, és mindenki vegyen fel akkora műhasat, amekkora az ő feleségének van.

 

images2

 

Várjuk a holnapi képeket, amelyek Kimet ismerve biztosan botrányosak lesznek………….