Janet Jackson – ha jól számoljuk – hamarosan karjába ölelheti kisbabáját. A mosolygós, formás Janet tavasszal töltötte be 50. életévét, és ha a szülők és az általuk választott fotóügynékség is úgy akarja, még idén láthatjuk az új családot és a kis jövevényt.

1. Janet nem verte nagydobra, diszkréten bontakozott ki a hír, hogy babát vár. Először csak beszélt a családalapításról, aztán áprilisban lemondta a turnéját. Júniusban a testvére, Tito nyilatkozatából erősítette meg a hírt, hogy nagybácsi lesz.

Janet mostanra egy kicsit megerősödött, felszedett néhány kilót, de nem bánja, hiszen a baba mindennél előbbre való. A gyermek papája a 41 éves katari üzletemben, Wissam Al Mana, akivel Janet 2012-ben kötött házasságot.

*PREMIUM EXCLUSIVE* *NO WEB* London, UK - A heavily pregnant Janet Jackson is spotted picking up some baby products for her expecting child with husband Wissam Al Mana. Janet entered 'Back in Action' which is a back pain solutions store in Central London for expecting mothers. This is the first time the pop star has been photographed in months with a noticeably bump. *SHOT ON 09/26/16* AKM-GSI September 29, 2016 *NO WEB* To License These Photos, Please Contact: Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Mark Satter (317) 691-9592 msatter@akmgsi.com sales@akmgsi.com www.akmgsi.com

2. A félig olasz származású illusztrátorból lett színésznő Beverly D’Angelo 49 évesen adott életet ikreinek. Édesapjuk egy legendás férfi: Al Pacino.

beverli_di_angelo_1

3. Az Oscar-díjas színésznő és producer Holly Hunter  2006-ban, 48 esztendősen szülte meg gyermekeit, akik bizony ikerfiúk. Az apa Gordon MacDonald, amerikai színész.

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Holly Hunter attends the 32nd Annual Salute To Women In Sports Gala at Cipriani Wall Street on October 19, 2011 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

3+1. Fehér Anna a magyar zászlóvivő, aki 53 évesen hozta világra gyermekét, egy kisfiút. Ő is májusi születésű, mint Janet, idén töltötte be az 58. életévét.

feher_anna_1

Ma már mást jelent középkorúnak lenni, mint anyáink vagy nagyanyáink idejében. Így kezdetben némi kételkedéssel, majd egyre nagyobb lelkesedéssel fogadja a közvélemény, a 40-es és most már akár az 50-es kismamákat, akik büszkén mutatják pocakjukat. Jó egészséget nekik!