A válás eljutott a családi szennyes megszellőztetéséig

Nem sokkal vagyunk az után, hogy a válás tényét nyilvánosságra hozták. Majd megérkeztek az első visszafogott, de határozott információk a válásról, annak egyértelműnek tűnő indokairól.

Most mégis olyan ponthoz ért a történet, ami újra elgondolkodtatja a válást figyelő rajongókat. Mi a csuda történt ennek az ideálisnak tűnő családnak a berkein belül?

A tökéletes család, hat gyerekkel, Angeline gyönyörű, rajongó pillantásaival Brad felé… Csak egy álom volt? Egy ideál, amit a rajongók kaptak, és jól megszerkesztett forgatókönyv szerint zajlott?

ab1

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

Mi történt, ami ennyire elmérgesítette a helyzetet, hogy most már nyilvános tárgyaláson tisztázná Angelina, hogy ki a bűnös?

Van néhány tippünk:

1  Igazak Bradről azok a pletykák, hogy csalta a nejét. Ezt nem tűrte tovább Angelina. Betelt a pohár.

2. Brad valóban iszik és drogot fogyaszt. Az évek alatt ebből lett elege Angelinának. Vagy most ez már komolyabb méreteket öltött, mint korábban.

ab4

3. Brad kicsit ráunt a feleségére. Elkényelmesedett a kapcsolatban, amire egyre kevesebb energiát fordított. Angelina egyre boldogtalanabb lett, aztán most kiadja az útját.

4. Angelina kicsit elfárdat Brad nevelésébe. Komolyabb férfira lenne szüksége a karitatív ambícióihoz. Elégedetlen a férfi átlagos világnézetével. Többre van szüksége.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

5. Brad és Angelina nevelési elvei eltérőek. Ezt egy ideig tolerálta a másik fél, megpróbálta terelgetni a másikat, aztán besokalt.

ab3

6. Brad szerette volna, ha kicsit több időt a felesége vele, és kevesebbet a gyerekekkel. Angelina azonban anyatigris. Neki a gyerekek már fontosabbak.

7. Megváltoztak. Az elmúlt évek alatt nem egyfelé alakultak. Egyre kevésbé találták egymást. Egyre idegenebbnek érezték a másikat.

8. A közeledések helyett egyre távolodtak. Sok, apró homokszem került a gépezetbe. Maguk se vették észre, hogy mi történik. Egyre kevésbé figyeltek egymásra.

ab5

9. Angelina elfordult a magánélettől. Szeretné egyedül nevelni a gyermekeket. Szeretné alkalmazkodás nélkül intézni és megoldani az élete kérdéseit.

10. Valami titok lappang, amit most, a nyílt tárgyaláson megtudhatunk.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Nem közömbös, hogy egy ilyen intelligens pár, hogy jutott idáig. Várjuk a fejleményeket!

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: