Palvin Barbara 1993. október 8-án született Budapesten, Magyarországon. Az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban végezte a tanulmányait, majd a Színyei Merse Pál Gimnáziumba járt. Az ICON Modellügynökségnél kezdett először dolgozni.

Barbi kicsi korában nagyon szeretett énekelni és focizni, akkoriban ezek voltak a legkedveltebb időtöltései. 2006-ban, 13 éves korában fedezték fel Budapesten, innentől kezdve nem volt megállás, karrierje azóta is szárnyal.

 

images2

A divatbemutatók egyik kedvenc visszatérő modellje. Több neves tervező darabjai mellett, végigsétált már többször Louis Vuitton kifutóján is. Ez után szerződtette az egyik legnagyobb modellügynökség az IMG. 2010 nyarán Srej Zsófival együtt a barcelonai divathetek bemutatóira is felkérték. A 2011. tavasz/nyári divathéten biztos helye volt A Chanel, a Vivienne Westwood, a Loewe és a Emanuel Ungaro diavtházak show-in is.

13 éves volt, amikor fotózták a japán, Spur magazinnak. 2008- ban szerepelt egy nagyobb divatanyag eleéjig a görög ELLE magazinban is. 2009- ben szerepelt a L’Officiel és a Jalouse magazin címlapján is. 2010-ben és 11-ben rengeteg magazin felkérését vállalta el, köztük az orosz Vogue, a koreai Harper’s Bazaar, a Muse, a német Vogue vagy a Love.

images1

Volt a New Yorker reklámarca, és egy cappucino reklámfilmben is szerepelt. Jelenleg a Bel Air arca. És a Victoria’s Secret Pink kollekciójának egyik arca. Emellett szerepelt a Ray Ban, a Milly by Michelle Smith, a United Bamboo és a Magenta kampányaiban is.

4

2012 novemberében Barbi is részt vett a Victoria’s Secret éves divatbemutatóján, amely után mégnagyobb népszerűségre tett szert. Fotózkodott a fellépő énekesekkel – egyikük Justin Bieber volt – amely kapcsán Justinnal rögtön összeboronálták, majd pedig egyes források Barbit jelölték meg Justin és Selena szákításának okáért, ami természetesen csak pletyka volt.

2013 tavaszán Barbi New Yorkba költözött, hogy egyszerűbben mozoghasson a nagyvárosok között, hisz a legtöbb munkáját mostanában Amerikában kapja. Nyáron Ázsiába is ellátogatott, pontosabban Dél-Korába, ám az ottaniak annyira megkedvelték, hogy novemberben ismét elrepült oda, mint a L’Oreal szépségnagykövete.

A 2013-as év elhozta Barbi számára a filmes karrier lehetőségét is, hiszen 2014-ben szerepel a Hercules: The Thracian Wars című nagyköltségvetésű filmben.

2013. végén, és 2014. elején felröppentek a pletykák, mi szerint Barbi a One Direction szépfiújával, Niall Horannal randizik. A kapcsolat ténye homályos, ám kora tavasszal “hivatalosan” is szakítottak, ezzel pedig a direcionerek leálltak Barbi támadásával. 2014. elején Barbi Bieberrel és Mileyval is partizott, és mondhatni a 2014-es év során lett igazi hollywoodi híresség.

A magyar szépség modellkarrierje a filmszerepe és a celebélet mellett is töretlenül ível felfelé: továbbra is a legnevesebb magazinok címlapjairól mosolyog vissza ránk, és a legnagyobb divatházak kampányaiban és divatbemutatóin látni. 2015-ben a Lily divatmárka arca lett, így szeptember elején Kínában készítettek vele fotózást. Itthon az ELLE magazin októberi címlapjához készült vele fotózás.


●Egyetlen hátránya van Barbinak a többi lánnyal szemben; néhány centivel alacsonyabb az átlag „modellmagasságnál”, álmai megvalósításában azonban ez sem gátolja, hiszen babaarcát világszerte imádják.

● A The Love Magazine blogja egyik héten őt választotta a Hét Modelljének.

●2011-es kampányok: Stella McCartney for C&A, Chanel Beauty, Tommy Hilfiger, Calzedonia, H&M, Cartier, Express, Calvin Klein, Stradivarius – Chic Twist.

● 2011-ben a magyar Glamour őt választotta az év modelljének

● 2012 elején a L’Oréal Rouge Caresse ajakrúzs arca lett
Méretei: 82 – 58 – 89
Ruhaméret: (EU) 33
Cipőméret: (EU) 38