5+1 ötlet pici vagy nagy helyiséghez

Nem probléma! Étkezőasztal vagy mosdó – bárhová be tudod csempészni az ünnep hangulatát néhány vagy sok-sok karácsonyi kiegészítővel.

1 Szűkösen

Ici-pici az irodád vagy az otthoni saját sarkod? Semmi sem lehetetlen! Ezen a képen a kedvencem a miniatűr 2D-s kandalló. Ennek szinte bárhol találsz helyet, és azon túl, hogy megidézi a téli meleg szoba hangulatát, rém vicces is.

ka15

2. Az étkezőasztal

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

Nem kis meccs egy harmonikus étkezőasztal minden elemét összehordani. Mondhatnánk azt is, hogy komoly gyűjtőmunka. Már vagy sokkal korábban elkezdted ezt, vagy most keresel egy megfelelő szakboltot, ahol kombóban árulják az összeillő darabokat.

ka12

Válassz ki egy fő csapásirányt, színt, mintát és azt vidd végig. Ezen a képen nekem a tölcsérek nagyon tetszenek! Erre a megoldásra még nem gondoltam. Eddig.

2. Mosdó

Ez egy igen privát helyiség, amit alaposan és rendszeresen tisztítasz, tehát nem szeretnél sok holmit behordani. Talán a hely sem túl nagy hozzá. Válassz felfüggeszthető vagy egy-két látványos darabot.

ka16

Nem az a cél, hogy több munkát adj magadnak. Mindössze valami kicsi MÁS-t. Lazulj bele a feladatba!

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

4. A nappali

Sztenderd feladat innovatív megoldása. A felfüggesztett díszek nem foglalnak helyet, azonban szemmagasságban vannak. Elég hatásos. Csak arra ügyelj, hogy ne üsd bele folyton a fejed, ne kelljen kikerülni és ne bökje ki a szemed a csillag csúcsa.

ka13

Választhatsz készen vásárolható darabokat, de nagyon sok házilag készíthető, egyszerű csillagot is találsz a neten, amit gyerekjáték elkészíteni. Ismered a papírzacskóból készítettet vagy a bevágott és kifordított háromszögeket?

5. Bent a kint

Nézz körbe a lakásban, hová tudnál egy kis havat idéző sarkot vagy komolyabb enteriőrt becsempészni. A jó ég tudja, hogy lesz-e idén fehér karácsonyunk. De te meg tudod tervezni ezt a szűziesen tiszta, régi karácsonyokat idéző hófehérséget.

ka14

5+1. És ahol álomra hajtod a fejed

A hálónak szeretjük az állandó, békés nyugalmát. Ide csak apró jelzéseket érdemes tenni, hiszen nagyrészt aludni jársz ide. Meg tényleg ne gondot csinálj magadnak a plusz tárgyak miatt!

 

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

cm1

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: