Naptárt a karácsonyfa alá!

Ezekkel a naptárakkal egész évre örömet szerzel. Illusztrátoruk: Józsik-tól a Rutkai Borin át Zdenek Milerig. Szerintem találsz közöttük kedvedre valót!

1. Józsik

2017-es falinaptár, a szerző legkedvesebb rajzaival. A lapokat egy réz kapocs fogja össze. Ez lehetővé teszi az igény szerinti használatot. Falra akasztható, asztal körüli paravánra csíptethető, vagy fellógatható zsinórra.
A naptárlapok bal oldala önálló képként is megállja a helyét, hogy később a lakás dísze lehessen. A naptár privát kiadásban jelent meg, megrendelhető a szerző facebook oldalán.

naptark3naptark2

2. Szegedi Katalin

Szegedi Katalin idén két naptárt is készített. Mesés naptára arra hivatott, hogy bearanyozza az év minden egyes napját. Mesevilágba röpíti kicsiket és nagyokat a Cerkabella kiadó gondozásában megjelent munka. Itt jelent meg a Színezhető családi naptára is.

naptar1

3. Ringató
Gróh Ilona, a Ringató-mozgalom alapítója úgy válogatta össze a dalokat, hogy a zenélni vágyók januártól decemberig a könnyebb dallamtól a nehezebb felé haladjanak. A dalok eljátszását a naptár elején található rövid, képekkel illusztrált „furulyaiskola” is segíti, minden adott tehát ahhoz, hogy szülők és kisgyerekek egyaránt könnyen elsajátíthassák a dalokat, melyeket decemberre már együtt fújhat az egész család!

A naptár négy illusztrátora: Makhult Gabriella, Maros Krisztina, Schall Eszter és Rippl Renáta.

naptar_ringatonaptar_ringato2

4. Kállai Nagy Krisztina

Gyönyörű családi naptár Kállai Nagy Krisztina illusztrációival. A naptárba családtagokra szétválasztva és lebontva feljegyezhetitek az időpontokat. Így sosem fogtok megfeledkezni a fontos dátumokról.

naptar_kallai2naptar_kallai3naptar_kallai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Rutkai Bori Banda

Rutkai Bori énekes, dalszerző, szövegíró és festő. Az RBB által ihletett családi naptárt ő maga festette. A hónapok illusztrációi között megtaláljuk jól ismert könyvek festményeit, és kizárólag a naptárhoz készült képekben is gyönyörködhetünk.
A különleges rajzok minden hónapban meghozzák a kedvünket ahhoz, hogy betegyük az egyik RBB-lemezt. Télen együtt lessük meg a mesevárat, tavasszal bulit csapjunk a Nemzetközi Béla-napon, nyáron sellőkre vadásszunk a Balatonban, ősszel pedig indiánokkal vonatozzunk.

naptar_rutkaibori

5+1. Zdenek Miler

Bár ő már 2011-ben elköltözött az örök vadászmezőre, Krtek figurája és meséi megunhatatlanok, és a gyermekek kedvence. Minden évben megszületik az új Kisvakond naptár a régi, jól ismert képekkel.

naptar_kisvakond