Tanfolyam, workshop karácsonyi ajándékba

Ha ismered a másik vágyait, ambícióit, akkor ez nagyszerű ajándék lesz. Ha ismered a magadét, akkor kérheted karácsonyi ajándéknak. Ha drága ajándékot választasz, akár többen összeállhattok vagy csak egy részét fizesd. Próbáld ki!

1.  Nyelvtanfolyam

Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy. A korábbi nyelvtudás felfrissítésének nagyszerű időpontja ez, vagy egy utazásra való ráhangolódás lehetősége. Új emberek, új tudás, kitűnő agytorna és memóriafejlesztés.

krea4

A nyelvtudásnál hasznosabb tudást nehéz elképzelni. Korosztálytól függetlenül, bármikor elkezdhető. Bébikurzus vagy senior, alkalomszerű vagy intenzív, csoportos vagy interneten, otthonról vehető skype órák, általános vagy szaknyelvi, nyelvvizsga vagy beszéd centrikus, hazai vagy külföldön igénybe vehető, nyári munkával, sítáborral vagy önkéntes munkával összeköthető, néhány hetes vagy éves.

2. Főzőtanfolyam

Lehet édes vagy sós, hagyományos, nemzeti vagy éppen diétás, elmélet vagy gyakorlat centrikus, de legyen bármilyen is, a végén jó közösen megenni, ami készült.  Ebből csak profitál a család és a barátok is! Új fűszerezés, egészségesebb, finomabb étel kerül ki a szakács vagy szakácsnő keze alól.

krea5

Az új tudás megfiatalít, olyan energiákat mozgósít, amelyeket a hétköznapokban ritkán érzünk. Ráadásul ez még az egyik legélvezetesebb és legkevésbé izzasztó területe a tanulmányoknak.

3. Gyógynövény tanfolyam

Egyre népszerűbb az alternatív gyógyítás, az otthoni kezelések. Gyuri bácsi tudása a teákról nem csak személyesen, de neten, könyvben és appon is hozzáférhető. Speciális ismeret, amely régen természetes volt, és most egyre többen fordulnak e felé.

krea2

Egy megfázott családtag, egy gyomorfájós rokon, egy fejfájásra panaszkodó barátnő lesz egy nap hálás azért, hogy elsajátítottad ezeket az ismereteket vagy a környezetben személyesen ismersz valakit, aki ezen a téren otthon van.

3+1. Hobby bútorfestés

Nőként erős késztetést érzünk, hogy az otthonunk kifejezzen bennünket. A belsőépítészet, lakberendezés már nagyobb elmélyülést igényel, de egy-két bútordarab szakszerű felújítása nagy anyagi megtakarítást és hatalmas méretű önbizalom-növekedést eredményez.

krea1

Zárt térben is jól használható, gyorsan száradó festékekkel csodálatos eredményeket lehet elérni. Egy kis csiszolópapír, ecset és néhány kisebb tégely festék kell mindössze hozzá, de azért ha ennél többre vágyunk egy workshop vagy egy tapasztalt alkotó, alkotói közösség sem árt. Jó munkát!