Egyedül vagy, vagy egyedül lehetsz? Félig tele a pohár vagy félig üres? Naná, hogy félig tele! Nézzük a szingli karácsonyi milyen előnyökkel kecsegtet?

 

 

1. Nem kell a párodnak, anyósodnak, apósodnak, sógorodnak, sógornődnek és az ő gyerekeiknek, és persze a saját gyerekeidnek ajándékért csörtetni át a városon vagy órákig bújni az internetet.

Happy Holidays

2. Ha nincsenek gyermekeid nem kell x-szer 24 apró, adventi naptárba rejthető ajándékot felkutatni. És persze a Mikulás ajándékról még nem is beszéltünk. 1:12-höz, hogy ebben az időszakban szülessen valaki, és akkor még a születésnapi ajándék és buli is erre az időszakra esik.

3. Nem kell a szentestére vagy bármelyik ünnepi napra hihetetlenül-lenyűgöző-és-nagyszerű vacsorát készítened. Természetesen úgy, hogy figyelembe veszed kinek mi a kedvence, mit nem szeret és mire allergiás.

Santa Portrait

4. Ha teheted egész karácsonykor kényelmesben filmeket nézhetsz. Erre van néhány ötletünk, keress rá a NoiZona.hu TOP 10 karácsonyi filmajánlójára! Közben akár pizzát rágcsálhatsz, salátát, vagy egy nagy üveg Nutellát eszegethetsz.

5. Kívülről nézheted az ismerőseidet, akik felosztják a karácsonyi napokat a különböző kötelező programok és meghívások között. Te akár náthára vagy gyomorrontásra hivatkozva otthon is maradhatsz.

single10

6. Végre nem csörög a mobilod. Mindenki ül a karácsonyi vacsoraasztalnál vagy díszíti a karácsonyfát, süt-főz-terít, szól a karácsonyi zene… Szóval ez most egy olyan üres idő, mint a nagyszüleink idejében, amikor még nem volt telefon. Csak te vagy!

 

7. Lehetsz karácsonyi leskelődő. Végigsétálhatsz az utcákon, benézhetsz az ablakokon, belehallgathatsz a melletted elhaladók beszélgetésébe. Marlakó vagy a Föld bolygón.

single12

8. Megajándékozhatod magad. Legyen szó a diétádból egy jóleső félrelépésre vagy, hogy  befejezd a megkezdett könyvedet, átrendezheted a lakást… esetleg megnézd háromszor egymás után az Igazából szerelmet.

9. Talán van valami, amit régóta ki akartál próbálni, csak halogattad. Akkor most megállj: itt az alkalom, hogy kihúzd a bakancslistádról, és megvalósítsd!

single14

 

10. Utazz el! Legyen egy kényelmes wellness szálló vagy egy kihalt vendégház, ahol a madár se jár, csak te vagy és a természet. És hatalmas téli csend…

Tetszett? Itt kifejezheted: