Karácsonyi ajándék anyának, apának, nagyszülőknek

A szülőknek ajándékot adni… nem egyszerű! “Megvan mindenünk”, “nem kell semmi”, “csak gyere/gyertek haza, nekünk az az ajándék”… Néhány válasz arra a kérdésre, amikor megkérdezed tőle vagy tőlük, hogy mit szeretnének karácsonykor. Akkor mi most kitaláljuk neked!

Casual business team laughing during meeting

1.  Album vagy stick, digitális képkeret rólad, rólatok

Biztos szívesen néz képeket arról, hogy mit csinálsz, amikor nem vagy otthon. Közhelyes, de lefotózhatod magad a munkahelyeden, barátaiddal, hobbid közben vagy sportoláskor, (pároddal), (gyermekeiddel). Életed olyan pillanataiban, amelyek fontosak számodra. Például félmaraton után. Így legalább látják, mit csinálsz, amikor nem látnak. Segít elfogadni számukra a külön töltött időt, és elfogadni, hogy felnőtt vagy. Ez sok szülőnek okoz nehézséget…

Nincs olyan szülő, akinek ne sajdulna bele egy ilyen ajándékba a szíve!

Businessman asleep on his office desk

2. Egészségének megőrzéséért, javításáért sport

Sportolni sosincs késő, és mindig jó befektetés. A 70-80 éves szülők, nagyszülők is elkezdhetik a rehab jógát, pilatest, úszást beiratkozhat egy nordic-walking gyorstanfolyamra. Egy bérlet elég nyomós ok lehet, hogy belevágjon, belevágjanak. Beszéld meg, ahol vásároltad a bérletet, hogy ne engedjék helyből visszaváltani.

szulo3

Legalább egy, de még jobb, ha három próba órához ragaszkodnak. Ha nagyon nem tudod rávenni az aktív mozgásra, egy masszázs bérlet is csodákat tesz az izmokkal. Figyelj rá, hogy mennyi időn belül kell felhasználni: ez egyben ösztönzi is, hogy ne járjon le mielőtt rászánja magát.

3. Túra, utazás, wellness

Létezik még a Tájak, Korok, Múzeumok, de több nyugdíjas klub és utazási iroda kínál kevésbé hajszás, egy-két-három napos városnézéseket, kirándulásokat. Vannak utazási brókerek, akik több utazási iroda ajánlatát ismerik és közvetítik. Ha wellness ajánlatot kapsz, foglalhatsz előre foglalkozásokat, szolgáltatásokat.

szulo5

Kérhetsz külön bekészítéseket, de te magad is küldhetsz vele, velük egy dobozt, csomagot, amit a helyszínen vagy útközben bonthat, bonthatnak ki. Vérmérséklettől függően lehet benne bor, édesség, újságok, aszalt gyümölcsök, keksz stb.

3+1. Szupercipő, szuperszatyor, szupertáska

Azok az általa használt dolgok, amelyekből nem hajlandó megvenni a jobbat, mert drága, vagy kipróbálni az újat, mert megszokta a régit. Ennek ellenére fájlalja vagy fáradtnak mondja a lábát, nehéznek és alkalmatlan méretűnek, formájúnak, tartásúnak a táskáját. Kilyukadt vagy nem fér el a pénztárcájába, irattartójába. Beázik az esőkabátja, ronda és gyenge az esernyője.

BRING ME BACK

Egyszóval azt, amire zsörtölődik, de mégsem cseréli le. A biztonság kedvéért az üzletben, ahol vásárolod, jelezd, hogy ajándék lesz, és érdeklődj a csere lehetőségéről.