A pletykák szerint a színész néhány hete elcsavarta egy ingatlanközvetítő fejét, aki akár Angelina Jolie dublőre is lehetne.

Brad Pitt- © Lime Foto LLC.  9744 Wilshire Blvd.  Beverly Hills, CA 90212 T: 310-858-7100 F: 310-858-6090 request@limefoto.com

brad_horvat

Miközben egyre több helyről nyer megerősítést, hogy Brad Pitt nem bántalmazta a gyerekeit, a hűségét egy újabb történet kérdőjelezi meg. A pletykák szerint szeptember elején, miközben Horvátországban tárgyalt egy 415 milliárd forintos luxusbirtok megvételéről, megakadt a szeme az egyik ingatlanos hölgyön.

Állítólag nemcsak fejben csábította el, hanem a valóságban is. Legalábbis egy Sibenikben élő hölgy ismerősei ezt állítják. Állítólag Brad hotelszobájában estek egymásnak, majd a  kis szexuális kalandjuk végeztével Brad visszarepült Dél-Franciaországi otthonukba.

Az ismerősök elmondták, hogy az elcsábított ingatlanügynök igencsak hasonlít Angelina Jolie-ra. Szóval érthető, hogy Bradnek bejött a  hölgy. Már amennyiben nem hazugság ez a sztori, mint a Marion Cotillard-féle …