Váratlan-szépség-poszterMagyar cím (Korhatár): Váratlan szépség (12E)
Eredeti cím: Collateral Beauty
műfaj: Dráma
Játékidő / Technikai információ: 94 perc / –
Mozipremier (USA): 2016. december 16.
Mozipremier (Magyar): 2016. december 22.
DVD / Blu-Ray megjelenés:
Rendező: David Frankel
forgatókönyvíró: Allan Loeb
Filmstúdió: PalmStar Media, valószínű Story, Anonymous Content
Magyar Forgalmazó: InterCom

 

Ütős szereplő gárdát vonultat fel a Váratlan szépség című film, hiszen Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Edward Norton és Helen Mirren is szerepet kapott a drámában, amelyben az élet, a halál, a magány és a szeretet is előkerül.

Történet

Howard Inlet (Will Smith) egy igazán sikeres cégvezető New York-ban. Egy napon azonban szörnyű tragédia történik az életében, így pedig minden egy csapásra megváltozik. A férfi, aki addig imádta az életét hirtelen befelé fordul és megcsömörlik mindentől. Már nagyon úgy tűnik, hogy nem önmaga, a barátai pedig már rá sem ismernek, attól félnek, hogy újabb tragédia következhet.

Úgy döntenek, hogy megmentik a férfi életét és egy veszélyes tervet szőnek a megmentésére. A kockázatos ötlet szinte pattanásig feszíti a húrt, ám ha sikerrel jár, talán Howard visszazökken és újra a régi lesz, túlteszi magát az őt ért tragédián. Hiszen az élet vele járója a halál is, a szeret éppen úgy, mint a magány, így lesz teljes és egész.

Szereplők

Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris, Michael Peña, Enrique Murciano, Kylie Rogers, Toshiko Onizawa, Liza Colón-Zayas, Jacob Latimore, Natalie Gold, Liz Celeste, Nicole Bonifacio,

Képek

 

Váratlan-szépség-jelenetfoto-05-150x150 Váratlan-szépség-jelenetfoto-04-150x150 Váratlan-szépség-jelenetfoto-03-150x150 Váratlan-szépség-jelenetfoto-01-150x150

Magyar nyelvű film előzetes

Váratlan szépség (2016. december 22.-től)
8Elért pontszám