Hiányozni fogsz Nico!

Felhívta a szülővárosa polegármesterét és megkérdezte meghívnák-e hagymára és büdös sajtra. Ez egy hesseni specialitás, ami egyébként – aki szereti az érett sajtokat tudja, hogy – finom és laktató tradicionális ínyencség.

Motorsports: FIA Formula One World Championship 2014, Grand Prix of Austria, #6 Nico Rosberg (GER, Mercedes AMG Petronas F1 Team), *** Local Caption *** +++ www.hoch-zwei.net +++ copyright: HOCH ZWEI +++

Az úgy történt, hogy felhívta a wiesbadeni polgármesteri hivatalt, ahol azt állította a telefonban, hogy ő Nico Rosberg, és szeretne beszélni a polgármesterrel. Természetesen erős kétkedés fogadta a hívás hitelességét. A titkárnő elsőre inkább nem hitte, mint hitte, hogy nem egy telefonbetyárral van dolga.

Némi várakozás után sikerült tisztázni, hogy ő valóban ő, és kapcsolták a polgármestert. Egyszerűen hazavágyott…

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

Az egyszerű, de nagyon finom koszt közös elfogyasztásához ellátogatott a tartományi miniszter is. Egészen biztosak lehetünk benne, hogy egy jó hangulatú, zárt körű kis találkozás lehetett. Vajon régi, személyes kapcsolatok fűzte egymáshoz őket? Erről sajnos nem számolnak be a híradások.

nr3

Nemsokkal ezután bejelentette, hogy visszavonul. Talán a fenti találkozáson is beszélt már erről. Új életet kezd. 31 éves.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

Mit gondolsz a döntésről?

  • Nagyszerű életkor váltani. Lezárult 25 év kőkemény, stresszes munka.
  • Épp elég fiatal, hogy új területen próbálja ki magát.
  • A családja bizonyára megkönnyebbült, hogy vége a konkrét életveszély-sorozatnak.
  • Elérte célját. Mit keresne tovább még a Forma 1-es kormány mögött?
  • Talán nem is csak a saját, hanem az édesapja álmát is megvalósította. Jöhetnek a saját álmai.

nr2

  • Az is lehet, hogy ez a kapuja a családra vonatkozó álmok megvalósításának. Sok gyerek, boldog család, közösen töltött idő.
  • Az is lehet, hogy nem hallunk róla többet? Visszahúzódik a családi ingatlanjaiba, és éli a milliomosok nyugodt életét.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Szimpatikus mértékletesség így abbahagyni egy ilyen sikeres karriert. Bárhogy is legyen, kíváncsian várjuk a folytatást!

 

Tetszett a cikk? Itt jelezheted vagy megoszthatod: