Azt érezze a férfi, ő tette meg az első lépést

A legnagyobb nyilvánosság előtt történnek a szakítások és válások. Így első kézből értesülhetnek a világ és a nemzet lányai az országban és a világban felszabaduló férfiakról. Így járt ezzel Hajdú Péter is, akinek mostanában többen ostromolják megtört szívét. Vajon miért?

1  Mert Péter szimpatikus, helyes fiú. Láthatóan szerette a feleségét, és szeretettel veszi körül és támogatja gyermekeit a válás után is. Vajon nem szaladgál-e közöttünk nap, mint nap sok ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfi?

Őszi műsorok sajtótájékoztatója a TV2-nek Hajdú Péter

2. Mert Péter gazdag. A hatalom és a pénz a nők számára olyan, mint a méheknek a virágpor: ellenállhatatlanul úgy érzik, érdemes arra szállni. Az ok egyszerű: akinek pénze és hatalma van, az biztonságot nyújt. És az alapigazságok egyike, hogy minden nő biztonságra vágyik.

hp1

3. Mert Péternek jó a stílusa. Amikor azt mondja, azért keresik a társaságát a nők, mert: “ismert embertől akarnak teherbe esni, vagy az a mániájuk, hogy híres emberrel szexeljenek, és utána ezzel dicsekedjenek. Nagyfokú bunkóságnak tartom, soha nem élnék vele.” Miközben ezen a módon üzeni, hogy hűséges, olyan tapasztalatokról beszél, amiért elgondolkodtató, hogy milyen tapasztalatai lehetnek.

hp3

4. Péter hűséges és megbízható partner. Most fog kiderülni. Az igazi titkok tudója Sarka Kata vagy azok a lányok, akikkel ő előtte járt Péter. Amit olvastunk a bulvársajtóban és Péter megnyilvánulásai a párkapcsolat tiszteletéről szólnak.

hp2

5. Péter könnyű természetű ember. Nem hinném. Sokat dolgozik és töri a fejét a munkáján. A hétköznapjainak és ünnepnapjainak egy részét azok a kötelezettségek teszik ki, amelyek ezzel járnak. Ehhez céltudatosnak és öntörvényűnek kell lenni. Alkalmazkodni és alárendelődni ezeknek a céloknak és módszereknek.

hp4

5+1. Összefoglalás. Lányok, asszonyok, özvegyek, singlik és elváltak! A környezetetekben is találtak megannyi érdekes férfit, akik legalább annyi hibával vannak megáldva, mint Hajdú Péter. Tudom, a pénz nem boldogít, de feltétele a boldogságnak. A kérdés, hogy mennyi pénz, milyen áron és mekkora boldogságnak. Szerintem, elsősorban valahogy méltósággal kéne…

Ha meg akarsz ismerkedni Péterrel, ismerkedj! De kérlek minden nő nevében, alkalmazd Lux Elvira tanácsát: úgy keltsd fel az érdeklődését, hogy azt érezze, ő tette meg az első lépést!