Folytatódik Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolat utáni kapcsolatának boncolgatása. Tehát elváltak, és eljött az első gyermekláthatási nap. Mit gondolsz, milyen lehetett?

pitt_madoxx_1

Maddox olyan, mint minden kamasz, aki szereti, ha békén hagyják, nem változnak körülötte a dolgok, és a szülei nem zavarnak bele az ő elképzeléseibe a világról, családról és férfi-nő kapcsolatról. Bár nem tudom, létezik-e optimális életkor a válásra, Maddox pechjére belefutott ebbe kamaszként.

pitt_madoxx_2

Most történt meg az első láthatás, amikoris 90 percre találkozhatott apa és fia, egy megfigyelő, azaz terapeuta társaságában. A találkozás jól sikerült. Gondolom a körülményekhez képest. Bár más források szerint kijelentette, hogy nem kíván legközelebb találkozni az apjával. Közelálló személyek erre azt reagálták, hogy azért, mert Angelin és Maddox nagyon közel áll egymáshoz.

pitt_madoxx_3

Erre én, jóval távolabb álló személyként és sok-sok nő és férfi tapasztalataként elmondhatom, hogy nem ő az első kamasz a világtörténelemben, aki úgy érzi, hogy mini-férfiként az anyja pártját kell fognia.

pitt_madoxx_5

De ki is Maddox?

Kambodzsában született 2001 augusztusában, és 7 hónaposan fogadták örökbe, első gyermekként. Nehéz lehetett Angelinának, mert decemberben, gyermekkereskedelem miatt az amerikai kormány betiltotta az örökbefogadást Kambodzsából, tehát bizonytalanná vált, hogy magához veheti-e  kisfiút. Akkoriban Angelina Billy Bob Thomtonnal élt, de már egyedülállóként adoptálta Maddox-ot. Érdekes lehet – bár nem állítom, hogy valóban lehet kapcsolat a két válás között –, hogy Thomton úgy érezte, neje elhanyagolja Maddox miatt, és ez vezetett a válásukhoz.