boritoMagyar cím (Korhatár): Éjszakai ragadozók (16)
Eredeti cím: éjszakai állatok
műfaj: Dráma, Thriller,
Játékidő / Technikai információ: 115 perc / 2,35: 1
Mozipremier (Angol): 2016. november 4.
Mozipremier (Magyar): 2016. november 17.
DVD / Blu-Ray megjelenés:
Rendező: Tom Ford
forgatókönyvíró: Tom Ford, Austin Wright (regény)
Filmstúdió: Focus Features, Universal Pictures
Magyar Forgalmazó: UIP-Duna Film

Tom Ford 2009-es bemutatkozása, AZ Egy egyedülálló férfi Hatalmas sikert aratott, Oscar-jelölésig jutott. Így Nem csoda, Hogy a kritikusok és a nézők Vickers-féle mikrokeménység ülve várták AZ Újabb darabot, AMI EZ egy mozifilm Lesz.

történet

Susan Morrow (Amy Adams) műkereskedőként dolgozik Los Angelesben. Jó Mód és elegancia Vészi körül, ráadásul van Egy szerető férje van Hutton (Armie Hammer) személyében. Susan azonban ennek ellenére sem Erzi igazán teljesnek AZ életét.

Egy hétvégén aztán Hutton Egy szokásos és gyakorta előforduló Üzleti utazásra indul, AZ otthon “ragadt” Susan Pedig Egy csomagra lel a postaládában. A csomagban Egy regény lapul, amelyet korábbi férje, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal) IRT. Susan és Edward Már évek óta Nem beszéltek egymással, a férfi azonban Egy Rövid levélkét és mellékelt egy nő SZÁMÁRA. AZT Irja benne, Hogy mindenképpen olvassa el a történetet és ha gondolja találkozzanak, amig a Városban tartózkodik.

Susan Egy unalmasnak tűnő este ugy Tunt, Hogy szerint csak belekezd egy könyvbe, amelyről Rögtön kiderül, Hogy NEKI címezték. A regény azonban meglehetősen erőszakos és pusztító természetű. Susan-t Mélyen érintik a leírtak, ráadásul hatásukra akaratlanul is felidézi korábbi Edward-dal Közös kapcsolatát, annak legintimebb pillanatait is. A nő igyekszik magába tekinteni, a csillogó és jó modu felszín ala, egy könyvet Pedig egyfajta bosszúként értelmezi, Am ugy dont, kénytelen átértékelni AZ életét. Susan-ban Nagyon ugy tűnik, Hogy Újra óra LED egy korábban Már kihunytnak hitt szerelem, ráadásul átértékeli a könyv hősét és Saját MAGAT van.

Szereplők

Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Ellie Bamber, Armie Hammer, Karl Glusman, Robert Aramayo, Laura Linney, Andrea Riseborough, Michael Sheen, India Menuez, Imogen Waterhouse, Franco Vega

Képek

Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-01-150x150 1 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-02-150x150 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-03-150x150 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-05-150x150 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-08-150x150 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-09-450x452 Éjszakai-Ragadozók-jelenetfoto-07-150x150

Érdekességek

Amy Adams és Jake Gyllenhaal ugy Tunt, Hogy Már 2014-ben is Együtt dolgozhatnak. Akkor Philip Seymour Hoffman rendezésében kaptak Volna főszerepet, am Hoffman halála miatt ebből a filmből Nem Lett semmi.

Igaz a férfi főszerepre Az éjszakai ragadozók esetében ellenszavazat Gyllenhaal volt AZ ELSŐ Számú jelölt. A Készítők George Clooney-t keresték meg Első körben, ő azonban végül mégsem élt a lehetőséggel.

Amy Adams Az éjszakai ragadozók forgatásain korábbi kollégáival az Együtt dolgozhatott. A filmben ugyanis Michael Shannon és Jena Malone szerepet kaptak. OK hárman AZ Acélemberben is szerepeltek.

Angol nyelvű magyar feliratos film előzetes


 

Angol nyelvű magyar feliratos film előzetes

IMDb Értékelés: 8,0 pont (/ 10)

Forrás: IMDb adatlap

Éjszakai ragadozók (2016. november 17.-től)
8Elért pontszám