Ha ebben a helyzetben vagy, garantáltan emlékezni fogsz erre a karácsonyra.

Ha te akartad:

  • megkönnyebbültél? Úgy tűnik, te azok közé tartozol, akiknek egy kiélezett helyzet, itt és most a karácsony, szükséges ahhoz, hogy meghozd a nagy döntéseket és elhatározásokat. Te ilyen alkat vagy. Jobb valamikor, mint soha.

valas3

  • lelkiismeretfurdalásod van? Jó erősen gondolj arra, hogy ez a te életed, az pedig az övé. Ha korrekten zártad le a kapcsolatot, akkor nincs miért gyötörnöd magad.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

  • ez a kapcsolat is olyan volt, mint az előző? Akkor itt az a tiszta pillanat, hogy végiggondold, hogyan kerülsz újra és újra ugyanabba a helyzetbe. Most friss az élmény: írd le!

valas4

  • új pár a láthatáron? Azt mondják, a nők legtöbbször akkor szakítanak, amikor megérkezett a következő. Azért adj lehetőséget, hogy lezárd az előzőt magadban, és ne fussd újra és újra az összehasonlító köröket.
  • ne szidd mások előtt. Legyél diszkrét és válaszd meg, hogy kinek beszélsz róla és rólatok. Ne kelljen megbánni később, hogy ki tud arról, amit most kibeszéltél.

Competition at home

Ha ő akarta:

  • hogy tehetett veled ilyent? Hát, látod, mégis megtette. Tehát nem érdemelt meg, nem az volt, akinek gondoltad. Nem őt vesztetted el, hanem lehetőséget kaptál, hogy megtaláld magadat és az igazi párodat.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

  • pont karácsonykor? Igen. Most mehetsz a szüleidhez karácsonyozni, de előtte tisztázd velük, hogy miről akarsz és miről nem akarsz beszélni, nehogy egy hiszti miatt botrányba fulladjon a Szenteste.
  • most mi lesz velem? Mi lenne? Járod az utad! Pont az lesz, aminek lennie kell. Minden a helyén van. Kösd le magad, keress valamilyen tanfolyamot vagy rendszeres sportot, ami nem engedi, hogy sokáig sajnáld magad.

huGO-BildID: 32178175 ARCHIV - ILLUSTRATION - Eine Frau zereisst ihr Hochzeitsfoto, aufgenommen in Frankfurt (Oder) am 06.10.2011 (Symbolbild zum Thema Scheidung). Foto: Patrick Pleul/dpa (zu dpa "Jede dritte Ehe wird geschieden - Paare bleiben aber länger zusammen" vom 30.07.2013) +++(c) dpa - Bildfunk+++

  • haragszol a világra és különösen őrá? Felesleges időt és energiát rabolsz el magadtól, ami rajtad kívül senkit nem érdekel. Engedd el!

 

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

  • Tudom, hogy tudod, hogy néhány év múlva nevetni fogsz az egészen, mert sokkal jobbat találsz. Ne gyűlölködj, ne érezz mindenben ellened való összeesküvést és ne akarj bosszút állni vagy ártani neki.

Ha tetszett itt egy lájkkal vagy megosztással kifejezheted: