Demcsák Zsuzsa új tekintete

 

A szépészeti beavatkozások a legtöbbször fájdalmasak. Azt hiszem, kivétel nélkül valamilyen kényelmetlenséggel járnak. Mégis megéri őket elvégeztetni, ha feltűnően látványosak a változások. Ezért döntött most Demcsák Zsuzsa is egy kis korrekció mellett.

dzs3

Zsuzsa vállalja, hogy ezt történt vele. Úgy véli, nincs mit szégyelnie rajta. Azzal, hogy beszél a szépészet beavatkozásról, amin átesett, sok nőnek ad lelki támogatást ahhoz, hogy maga is bele merjen vágni hasonlóba.

Zsuzsa, úgy érzi, látványos a változást, és elég a fotójára vetni egy pillantást, hogy mi is így érezzük. Az első képen olyan, mintha egy átmulatott éjszaka után, kissé gyűrt vonásokkal állna a tükör előtt. A második fotón újra kipihent, húsz éves a tekintete. Volt nincs karika a szeme alatt.

dzs

 

Így ír erről: “Eltűntek azok a karikák, amik egyrészt a genetikának, másrészt a 12 év hajnalban kelésnek köszönhetőek. Találkoztam egy fantasztikus doktornővel, Dr. Papp Ildikóval, aki nem akart semmi drasztikusat elvégezni rajtam, sem szabni, sem varrni, hanem csak eltüntette a nyomait a reggeli keléseknek. Köszönöm!”
Majd hozzáteszi, hogy tud mosolyogni, csak azért nem teszi, hogy szembetűnőbb és összehasonlíthatóbb legyen a változás. Tehát az arca piciny izmai mozgékonyak maradtak a beavatkozás után is.

dzs2

 

Zsuzsa modellként kezdte karrierjét, később lett műsorvezető és 2007-ben kis híján kormányszóvivő. Ha rápillantunk, elsőként tűnik szembe modell alkata és hibátlan arca. A szépség és őszinteség fontos érték az életében. Zsuzsa profi a szakmájában és önmagára igényes nő, aki nem engedheti meg magának, hogy elárulja az idő. Továbbra is minden nap fitten és energikusan kell munkába állnia. Az ehhez szükséges energiát és önbizalmat a jövőben megfiatalodott tekintetéből is merítheti. Újra a fiatal Zsuzsa pillant vissza rá a tükörből.