10 fantasztikus, egyszerű, gyors ajtódísz

Az első benyomás nagyon fontos. Ez érvényes ebben az esetben is, amikor megfogalmazod az ajtódíszedet. Ne legyen közhelyes, ne potyogjon, és szeresd látni nap, mint nap.

1. A hófehér

Elegáns, és méltóságteljes. Kevés anyag felhasználásával, a szimbólumokon a hangsúly: gömb, hópihe, csillag és a hó fehérsége. Középre választhatsz bármilyen díszt, de szerencsés, ha színében maradva.

kar_ajtodisz_14

2. Röviden, de pontosan

Kis költségvetésű, átgondolt produkció. Csak azt használd fel hozzá, ami kifejezi az ünnepekhez való hangulatod. Akár félidőben cserélheted is az elemeket. Semmi sallang, semmi félrebeszélés. Mint egy aforizma vagy rövid vers.

kar_ajtodisz_11

3. Szeretettel

Személyes hangulatú ajtódísz, természetes anyagokkal és harmonikus színekkel. Az elkészítésnél itt is szempont az egyszerűség és kevés anyaghasználat. Az elemek akár az ünnepek után is felhasználhatóak, sőt, új köntösben Valentin-napon is elővehetők.

kar_ajtodisz_7

4. Természetes

Nagyszerű ötlet, bár az idei dió árak mellett költségesebb alkotás. Itt is kevés számú elemmel és gyakorlatilag a fehérnél maradtunk. A dió természetes hátteret ad ennek a spontán kompozíciónak.

kar_ajtodisz_12

5. Más vagyok

A diszharmóniára építettünk ennél a koszorúnál. A természetes anyagok és a tüll, a zöld nyugodt színe mellett kiáltóan hangos a piros. Az ívek mégis lágyak és feltűnősége ellenére is egységes, innovatív alkotás.

kar_ajtodisz_6

6. Édesszájúaknak

Arra kell csak ügyelni, nehogy megdézsmálják ezt a koszorút, mint a Vasorrú bába mézeskalács házát. A piros-fehér ünnepélyes színe, szépen kiegészíti a Mikulás botjának egyszerű, szívek formájára összetett íveit.

kar_ajtodisz_1

7. Személyes

Igazán családcentrikus a képen látható darab, de elkészíthető barátok esetleg cégeknél,  a kollégák fotóiból is. Ez az a koszorú, ami önmagáért beszél. Ha nem akarod az ajtóra függeszteni, a lakásnak is kedves, meghitt sarkot varázsol.

kar_ajtodisz_9

8. A borbarát

Otthoni “maradékokra” épül ez a darab. Akinek kedves a parafadugóval való kreativitás vagy közel áll lelkéhez a bor, annak tetszeni fog. A gömböcskék és a dugók henger formája vidám játékként elevenedik meg.

kar_ajtodisz_13

9. A lila

Ehhez már kell némi bátorság. Feltűnő, szokatlan és eredeti egyben. A pávatoll jó ötlet. Aki úgy érzi, nem tud ilyet beszerezni, kitűnő néhány hasonló méretű és ívelésű fűféle is.

kar_ajtodisz_16

10. A deres

A hóspray nagyszerű találmány, és a fehér festékek is jó szolgálatot tesznek a tél megidézésekor. A szalagok laza eleganciája szépen ellenpontozza a natúr koszorúalapot. A piros bogyósok az erdőt idézik.

kar_ajtodisz_21